PRODUCTEN
Banners & Doeken

Kies ervoor om het (span)doek af te werken met ringen rondom of een tunnelzoom. Ringen kunnen om de 25cm, 30cm of 50cm geplaatst worden.

Backlit is een PVC doeksoort van 450 gr./m² voor lichtbak toepassingen. Het doek is waterafstotend en brandvertragend. Backlit is één van de meest gebruikte materialen voor buitenreclames zoals lichtreclame en lichtbakken, waarbij het materiaal vanaf de achterkant wordt verlicht.

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC-doek van 510 gr./m² is een veelzijdige alleskunner die je de volgende werkdag al in huis kunt hebben.

Banner 610 is een PVC-doeksoort (610 gr./m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern, dat voorkomt dat jouw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken, voor bijvoorbeeld dubbelzijdige Spandoeken. 

Blackback is een niet doorschijnend (blockout) 230 gr./m² polyester materiaal met een zwarte polyurethaan (PU) coating. Op de ene zijde komt jouw ontwerp, de andere zijde is volledig zwart. Deze zwarte kant voorkomt dat zon en kunstlicht doorschijnen en zo blijft de print onder alle omstandigheden perfect zichtbaar. Daarnaast is het materiaal 100% PVC-vrij.

Meshdoek is een PVC-doek van 270 gr./m² met een matte, open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het doorzichtig en luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager dan andere doeksoorten.

Peesdoeken zijn verkrijgbaar in zes verschillende polyester stofsoorten: Dekostof, Decotex, Structex, Samba Backlit, Blackback en Theater. Bovendien hebben peesdoeken altijd een B1-certificering. Het materiaal is moeilijk ontvlambaar, waardoor brand zich minder snel verspreidt.

ProPES Outdoor is een recyclebaar en opvouwbaar, lichtgewicht polyester (span)doek. De meest duurzame uit ons assortiment. Dit polyester materiaal wordt voorzien van duurzame conische nikkel ringen. Bovendien zorgt onze speciale lasersnijtechniek voor een nauwkeurige afwerking in elk gewenst formaat.

  • Beschikt over de hoogst mogelijke kleurintensiteit waardoor jouw prints er nog meer uitspringen.
  • Absorbeert het licht waardoor het doek een matte uitstraling heeft.
  • Is waterafstotend, waardoor vuil water niet blijft plakken en van het doek afrolt.
  • Rafelt niet en hoeft niet gezoomd te worden.

Sound Mesh is een geperforeerd PVC-doek (250 gr./m²) met een matte, zeer open structuur. Soundmesh is het ideale doek voor extreme windomstandigheden of voor het aankleden van evenementen waarbij het doek het geluid niet mag belemmeren. Dit doek is speciaal ontwikkeld om voor speakers te hangen zonder verlies van geluidskwaliteit. Het is daarom uitermate geschikt voor het afdekken van opzichtige speakers bij evenementen.