PRODUCTEN
Displays & Frames

Displays en frames voor iedere gelegenheid of evenement. Voor de verdere aankleding zie Interieur“. Zoek jij iets specifieks? Neem gerust conact met ons op.

Bij een presentatie op beurzen en evenementen hoort een balie die de ideale aanvulling is op jouw beurs- of presentatiewand. Op onze lichtgewicht pop-up balie etaleer je folders, wissel je visitekaartjes uit of plaats je een laptop.

Beurswanden geven jouw stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en formaten.

Compleet (zilverkleurig geanodiseerd of wit) aluminium frame c.q. portaal met aluminium tekstpanelen van 10, 15 of 20cm hoog en een zichtmaat van 90, 105, 127 of 159cm cm breed. Frame bestaat uit ronde of vierkante staanders met een diameter van 60, 80 of 90mm. De staanders zelf zijn 160, 210, 250 of 320cm lang waardoor deze ca.  60cm in de grond (bij voorkeur met beton) geplaatst kunnen worden. Inclusief zwarte kunststof eindkappen, grondankers en bevestigingsmateriaal voor de panelen. Standaard levering in zilverkleurig geanodiseerd of wit RAL 9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag.

Presenteer, bewaar en vervoer jouw folders gemakkelijk met onze functionele folderdisplays. Voor zowel kleine als grote folders en flyers.

Kliklijsten zijn uitermate geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisselt dient te worden. Wij leveren kliklijsten voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met dit systeem hang je eenvoudig de meest prachtige banners aan een lantaarnpaal. De boven- en onderkant van de banner worden voorzien van een tunnel en ringen zodat deze er niet af kan waaien bij windstoten. 

Onze memoborden en -kasten zijn 100% waterdicht en voorzien van slot met sleutel. Profielbreedte is 45 mm en kastdikte 30 mm. De deur valt om het profiel. Geschikt voor posters, memo’s etc. 

Presenteersystemen voor menukaarten, tablets, brochures, visitekaartjes etc.

Hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De roll-up banners kunnen keer op keer gebruikt worden. Het is ook mogelijke om de print los te bestellen.

Roomdividers maken de perfecte werkplek. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met akoestische roomdividers zorg je voor een stillere omgeving met voldoende privacy. Print aan beide zijden. Leverbaar met of zonder wieltjes.

Skytubes, ook bekend als skydancers, zijn zeer geschikt als in het oog springende reclame-objecten voor bij bedrijven of tijdens evenementen. Ze zijn op grote afstand al zichtbaar en brengen de boodschap naar grote hoogte. Hierdoor zie je hem niet gauw over het hoofd.

Spandoekframes zijn de perfecte omlijsting van ieder spandoek. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair. Bestel nu jouw spandoekframe op maat.

Eén van de populairste displays voor posters is natuurlijk het stoepbord. Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht van het langslopende publiek. Bovenop al deze voordelen is een stoepbord ook nog eens prettig geprijsd.

Promotietent: alleen dak met volant met bedrukking op een door u gewenste standaardkleur tentdoek of full colour bedrukking op wit tentdoek. U kiest dus een standaard kleur en daar wordt op geprint. 

Parasol: hoogwaardige zeer sterke professionele parasols met digitaal full colour print met een hoge UV resistentie voor een langdurig behoud van kleuren.

Doek is van 210 grams gecoat parasoldoek (100% polyester, waterproof) en rondom afgewerkt. Door de coating wordt zowel water alsook het vuil door het doek afgestoten.

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Magnetische whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product.