PRODUCTEN
Lichtreclame

Jij wilt gezien worden! Met LED verlichting gaat dat zeker lukken. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige materialen zodat jouw lichtreclame zo lang mogelijk mee gaat. Wil jij enkel de lichtbakplaat laten vervangen of aanpassen? Wij staan al klaar!

Lichtbakken in vele verschillende formaten. Zowel ovaal, rond als vierkant. Lichtbakken zorgen ervoor dat de boodschap zowel overdag als ’s avonds in het donker goed opvalt. De panelen zijn sterk en hebben een egale lichtverdeling.

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met stretchframes (textielframes). Krachtige verlichting en haarscherpe prints zijn gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat stretchframes samen. Een complete muur of het formaat van een schilderij. De keus is aan jou. Kies uit een opspan- of pees systeem.

De Dibond zuil is een nieuw design reclamezuil voor outdoor presentaties. Door het vlakke paneel is een moderne en strakke reclamezuil ontstaan. Het vlakke paneel in combinatie met aluminium staanders is voorzien van aluminium composietplaten. Dit zijn onder hoge druk geperste platen van propyleen voor- en achterzijde, bekleed met 0,3 mm aluminium. Dit draagt zorg voor een duurzame oplossing. 

Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren (wit, zilver metallic, geborsteld rvs en licht eiken).