PRODUCTEN
Stickers & Etiketten

Ben jij op zoek naar een speciaal soort sticker? Informeer naar de mogelijkheden. Wij deinzen nergens voor terug! Naast de standaard afwerking bieden wij ook contoursnijden als optie. We snijden de sticker in iedere gewenste vorm op basis van de cutcontouren.

Met asfaltstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De witte, gegoten printfolie is geschikt voor tijdelijke buitentoepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is bovendien gemakkelijk verwijderbaar.

Maak rijdende visitekaartjes van een wagenpark met onze autostickers. Deze autostickers zijn dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten.

Contour gesneden stickers uit volle kleuren folie. Geschikt voor teksten en logo’s. Geen inkt die verweerd. Stickers voor langdurig gebruik. geschikt voor in- en outdoor toepassingen. 

Kies voor etiketten op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie, transparante folie of zilverfolie. Wij leveren de etiketten op rol en snijden ze kisscut: door de sticker tot de backing.

Met keuringsstickers toon je aan dat machines en apparaten periodiek zijn gekeurd. Zo garanderen ze een veilige werk- en leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan keuringsstickers op brandblussers, ziekenhuisapparatuur, bouwgereedschap en in liften. Elke succesvolle keuring wordt bezegeld met een keuringssticker voorzien van geldigheidsduur.

Magneetstickers zijn eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. De magneetstickers hechten aan onder andere ijzer, staal en nikkel. Er blijven gegarandeerd geen lijmresten achter als je de sticker weer verwijdert.

Muurstickers zijn eenvoudige oplossingen voor veel verschillende marketingdoeleinden. We printen op de folies uit de 3M™-lijn, van zeer hoge kwaliteit. De muursticker is geschikt voor verschillende ondergronden.

Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. Zo kun je raamstickers gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Of vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers.

Onze stickermallen zijn eenvoudig aan te brengen en verwijderen. Schilder de mal eenvoudig in. Zorg voor genoeg lagen verf voordat je mal verwijderd. Geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden. 

Veelgebruikt in retail. Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig om snel een kortingsactie op je product te plakken. Verkrijgbaar vanaf oplage 1 en in alle gewenste vormen.

Wij plaatsen jouw sticker tot 30cm in een zo gunstig mogelijk patroon op een vast formaat stickervel van 33,3cm bij 26,5cm. Het aantal stickers op een vel is dus afhankelijk van de grootte van jouw sticker.

Veiligheidsstickers in alle vormen en maten. (gevaar, verbod, gebod, gevaarlijke stoffen, informatie, evacuatie, brandpreventie, EHBO, afval, gehandicapten etc.)

Onze vinylstickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC. Je hebt de keuze uit een transparante of witte folie. Voor de bedrukking behoort full color natuurlijk tot de mogelijkheden, maar ook witprint is een interessante optie.

Met vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De printfolie is geschikt voor vlakke toepassingen die wel een beetje extra aandacht kunnen gebruiken. Bestel de slijtvaste vloerstickers in elke gewenste vorm. De vloersticker zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.