PRODUCTEN
Vlaggen

Vlaggen in alle soorten en maten. Leverbaar in twee verschillende stofsoorten. “Flag” is de universele stof voor bedrukte vlaggen. “Flag longlife” is een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt.

Onze beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Een baniervlag maakt elk bedrijf, merk of evenement zichtbaar! Een baniervlag is een staande vlag, met een groot oppervlakte om een boodschap uit te dragen. Daarmee is het een effectieve manier om aandacht te trekken, ze zijn immers vanaf grote afstand zichtbaar.

Uniek vaartuigen verdienen unieke vlaggen. De bootvlag is een kleurrijke aandachtstrekker die je snel en eenvoudig ontwerpt met de handige templates die wij voor je klaar hebben gezet. Ook in grotere aantallen tijdens race- en zeilevenementen doet de bootvlag het goed.

Of ze nu bij de ‘front nine’ of ‘back nine’ staan: deze golfvlaggen vallen altijd op. Laat per evenement, per seizoen of per sponsor in het oog springende golfvlaggen printen.

Een kioskvlag, ook wel ijscovlag of driehoeksvlag genoemd, trekt de aandacht. Voor jouw gemak staan er templates klaar die je helpen bij het maken van je eigen ontwerp. Bestel nu een kioskvlag op maat!

Met mastvlaggen wordt elk bedrijf, merk of evenement gezien! Een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken omdat mastvlaggen vanaf grote afstand zichtbaar zijn, vooral met een creatief ontwerp en een opvallende kleur.

Gebruiksvriendelijke raamvlaggen bevestig je op iedere glazen ondergrond, dankzij de los bij te bestellen zuignap.

Ideaal promotiemiddel voor evenementen, festivals en andere grootschalige festiviteiten. De windzak of windvaan is voorzien van een full color bedrukking en ring. De vaan wordt door de wind opgeblazen en geeft hierdoor de windrichting aan alsmede gedeeltelijk de windsterkte.

Masten, poten, pennen, waterzakken, (banier)houders etc.